Ранее канал digital

Ранее канал digital times обратился также и в дирекцию безопасности дорожного движения (CSDD) с вопросом, на каком основании было принято решение отказаться от рассылки электронных писем на адреса .ru и .by.

Ответ ниже. Если вкратце, то сослались на защиту персональных данных своих клиентов. Что технически, конечно же, является полной и откровенной глупостью, ведь почтовый сервер .ru может быть установлен и в Латвии…

Atbildot uz Jūsu jautājumu, informējam, ka sakarā ar identificētiem drošības riskiem, VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (turpmāk – CSDD), lai aizsargātu klientu personīgo informāciju un nodrošinātu e-CSDD paziņojumu saņemšanu, ierobežo Krievijas un Baltkrievijas e-pasta platformu .ru un .by izmantošanu e-CSDD pakalpojumu saņemšanai.

Ņemot vērā šī brīža saspīlēto ģeopolitisko situāciju Eiropā, kas saistīta ar Krievijas agresiju Ukrainā, starptautiski noteiktās sankcijas pret Krieviju un atsevišķām ar to saistītām personām, kā arī atbildīgo institūciju lēmumi, kas vērsti uz to, lai aizsargātu valsts drošību, var atstāt ietekmi uz to kompāniju, kuras darbojas Krievijā vai atrodas sankcijām pakļautu personu pārvaldībā, pakalpojumu pieejamību, (piemēram, kā mail.ru, kam pieejamība tika bloķēta ar NEPLP lēmumu).

Lai aizsargātu klientu personīgo informāciju un nodrošinātu e-CSDD ziņojumu saņemšanu e-pastā, mūsu klienti tiek aicināti savlaicīgi izvēlēties alternatīvus e-pasta pakalpojumu sniedzējus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top